Autopaikat

Taloyhtiöllämme on autopaikkoja (90 kpl), joita vuokrataan asukkaiden käyttöön. Autopaikat ovat varattuja ja uudet autopaikat jaetaan yleensä jonotus­järjestyksessä.

Lukittu autohalli sijaitsee talojen 28C ja 28D alapuolella. Yhtiöjärjestyksessä on määritelty, että autopaikat ovat ensisijaisesti tonttikohtaisia (tontti 16=Ristiniementie 28, tontti 17= Ristiniementie 30). Tästä syystä Ristiniementie 28:n asukkailla on etuoikeus autohallipaikkoihin. Ristiniementie 30 puolella kaikilla on katoksellinen lämpöpaikka oman asuntonsa läheisyydessä, mutta Ristiniementie 28 puolella ei ole lämpöpaikkoja. Jos hallissa on tilaa, voivat Ristiniementie 30:n asukkaat saada autopaikan hallista, mutta joutuvat luopumaan siitä Ristiniementie 28:n osakkaan sitä pyytäessä 1 kuukauden irtisanomisajalla.
 
Autohalli_sisalta.jpg
 

Tällä hetkellä yhtiömme autopaikat ovat seuraavat:

n:o

hallipaikat

1-35

asuntokohtaiset sähkötolppa-/katospaikat

36-60

asuntokohtaiset kylmäpaikat

61-78

ylimääräiset kylmäpaikat

79-90

 
Autohallin yhteydessä on maksuton autonpesupaikka. Pesuhallissa ei ole pistorasiaa turvallisuuden vuoksi, sähköä voi ottaa painepesurille WC oven vieressä olevasta pistorasiasta vetämällä johto ovenraosta. Olethan varovainen sisäänajossa, sillä portti edustoineen on ahtaanlainen ja autonkyljet varassa naarmuuntua.

Autohallin ovi avautuu sekä huoneistoavaimella että maksuttomalla kännykkäsoitolla, jonka numerojärjestelmään voi kirjautua Mika Naatulan kautta, puh. 050 655 44.

Autopaikkojen tiedustelut:
Pirjo Larm, puh. 040 560 2338