Tervetuloa Asunto Oy Laurinsatamaan!

Asunto Oy Laurinsatama on Espoon Laurinlahdessa sijaitseva vapaarahoitteinen Helsingin Saton 1989 -1991 rakennuttama 60 asunnon rivitaloyhtiö. Tämän meren rannalla olevan taloyhtiön asunnot on sijoitettu ihanteellisesti omille rinteessä oleville tonteille, joten asunnoista avautuu merinäköala.

Asunto Oy Laurinsatama sijaitsee Länsiväylän kupeessa ja liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja pääkaupunkiseudulle ovat hyvät. Kävelyetäisyyden päässä on mm. Pikkulaivan palvelut, neljä päiväkotia, suomen- ja ruotsinkieliset koulut, Espoonlahden kirkko, kolme uimarantaa, avantouintipaikka, neljän venekerhon kotisatamat, useita liikuntapaikkoja, kuten jäähalli, uimahalli, ratsastustalli ja jalkapallokenttiä.


Asuinalueena Laurinlahti on arvostettu ja turvallinen, joten se on ihanteellinen myös lapsiperheille. Laurinlahti on lämminhenkinen, laaja ja tiivis pientaloalue, joka on rakentunut 1950-luvulta lähtien. Meren äärellä voi nauttia luonnon monimuotoisuudesta ulkoillen ja liikkuen ympäri vuoden. Ristiniemen ranta-alueet on kaavoitettu virkistysalueeksi. Alue muodostuu laajasta kallioselänteestä ja merenrantaan rajautuvista luonnonmukaisista puistoista ja metsistä. Laurinlahden rannassa on säilynyt kasvillisuudeltaan edustava tervaleppälehto, jota säilytetään luonnon arvokohteena.

Toivottavasti löydät tarvitsemasi tiedon Asunto Oy Laurinsataman kotisivuilta!